Bintang GV7 Sah Suami Isteri

Cint4 berpvtik ketika menyertai program realiti Geg4r Vag4nza (GV) 7, Ba.d Indigo dan Ashira sah bergel4r suami pada petang Khamis.

Bad dan Ashira melangsungkan pernikahan di Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin, Putrajaya mengikut SOP yang ditetapkan.

“Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancang. Namun, kami memohon maaf kerana tidak dapat menjemput rakan-rakan dan pihak media kerana kita semua masih berada di dalam Perint4h Kaw4lan Perger4kan Pemvlih4n (PKPP).

“Majlis hari ini hanya dihadiri oleh keluarga terdekat kedua-dua belah pihak,” kata Ashira dan Ba.d.

Pasangan mempelai dinikahkan bapa pengantin perempuan Syed Abdul Aziz. Ashira menerima mas kahwin sebentuk cincin berlian daripada pihak pengantin lelaki.

Dalam pada itu Ba.d mengucapkan rasa syukur kerana anak-anaknya terbuka menerima kehadiran Ashira sebagai ahli keluarga baru mereka.

“Anak-anak saya terbuka menerima Ashira sejak dari awal perkenalan kami. Mereka sekarang pun dah panggil Ashira ‘Mom’,” katanya.

Sementara itu Ashira berkata, anak-anaknya juga menerima Ba.d dan seluruh ahli keluarganya dengan baik.
“Saya bersyukur sangat, anak-anak saya boleh terima Ba.d…Anak Ba.d pula boleh terima saya.

Mengul4s mengenai cahaya mata, pasangan sama cantik sama padan ini tidak men0lak sekiranya dikurniakan rezeki dalam masa terdekat.

Ba.d atau nama sebenarnya Ba.dru Izhan Yeop Abdullah pernah mendirikan rumahtangga pada 2007 dan dikurniakan dua orang anak. Selepas tiga tahun, dia dan bekas isteri mengambil keputusan untuk brcer4i.

Manakala Ashira pula merupakan ibu tungg4l yang mempunyai seorang anak lelaki berusia 15 tahun hasil perkahwinan sebelumnya.

Sumber : Gemp4k

Leave a Comment

You cannot copy content of this page