Saya M0hon Maaf…Sama Macam Orang Lain…” – Hannah Delisha Akhirnya Bersuara

Pelakon Hannah Delisha akhirnya bersuara mengenai kemelvt yang berl4ku di antara dia dan ibunya, Noor Ashikin Ahmad.

Hannah menerusi sebuah hantaran di ruangan Insta Story di Instagram (IG), mem0hon maaf kepada semua wargamaya di atas semua yang telah berl4ku.

“Saya ingin mem0hon ma4f di atas semua yang berl4ku. Ya, seperti anda semua saya juga mempunyai mas4lah peribadi. Saya minta ma4f kerana ia telah dikongsikan kepada umum,” katanya.

Pelakon kelahiran Singapura itu berkata, sejak awal pembabitannya dalam industri dia cuba untuk tidak melib4tkan perkara peribadi dengan kerjaya.

“Sejak awal menjejakkan kaki di dalam industri ini tujuan saya adalah untuk menghiburkan anda semua dengan kerja saya, bukan hal peribadi.

“Saya cuba sedaya upaya untuk mengel4k daripada g0ssip kerana saya membawa bersama nama dan maru4h negara. InsyaAllah saya akan terus kekal berada di landasan itu,” katanya.

Tambah pelakon cantik berusia 25 tahun itu turut memohon para peminat mendoakan agar dia dapat mengh4rungi dug4an ini.

Beberapa hari lalu, ibu Hannah Delisha telah memuat naik beberapa hantaran di laman sosial, disertai dengan tanda pagar #IbuTidakRestu.

Hantaran tersebut menjadi perbualan netizen yang mula bersp3kul4si tentang hubvngan ibu dan anak ini serta mend4kwa perkahwinan Hannah dengan pelakon Imam Shah tidak direstui Noor Ashikin.

Kontr0versi tersebut turut menarik perhatian ibu mentua Hannah yang kemudiaannya menitipkan ucapan sayang buat menantunya.

Mariani Yati, ibu kepada Iman Shah menerusi hantaran di laman sosial IG berkata dia akan terus mendoakan kebahagian anak dan menantu kesayangannya itu.

 

Sumber : Gempak

Leave a Comment

You cannot copy content of this page