Tempah Gigi Crown Emas Baharu, Permaisuri Agong Terkjut Melihat Bil Bayaran Yang Diterima

Baru-baru ini Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah berkongsikan satu foto di laman Instagram baginda, menunjukkan gigi crown baharunya yang baginda tempah di h0sp1tal Angkatan Ten tera Tuanku Mizan. Namun apa yang menjadi perhatian warganet dan pengikutnya adalah, apabila baginda terper4njat dengan bil bayaran yang diterimanya. Menulis di ruangan kapsyen : “pergi … Read more

Tuju Lagu ‘Sampai Menutup Mata’ Kepada Cinta, Nyanyian Elyana Buat Ramai Seb4k

Penyanyi Elyana mengundang seb4k peminat dan para pengikut di laman sosial Instagaram (IG)nya apabila memuat naik video mendendangkan lagu ‘Sampai Menutup Mata’. Video tersebut dimuat naik Elyana pada malam Sabtu lalu ditujukan khas buat anak kesayangannya, Cinta Sumayyah, 10. “Lagu untuk Cinta ku…”, tulis Elyana ringkas. Sementara itu di ruangan komen rata-rata pengikut seb4k mendengar … Read more

“Jangan Menyesa1 Macam Saya!” – Teng0k Gajet Waktu PKP, Mata Anak Rabvn Dan Jvling

Dalam keadaan sekarang ini aktiviti anak-anak duduk di rumah agak terhad. Apabila anak bosan, gajet atau handphone lah yang jadi peneman. Walaupun dah banyak kajian dan pengalaman ibu bapa mengenai anak rabvn akibat gajet, namun disebabkan tidak terjadi pada diri sendiri, ia seolah tak diendahkan. Namun kisah ibu ini mengenai mata anaknya yang jvling dan … Read more

Masak Bersama Elisya Sandha, Sheila Rusly Dipuji Mertua Sporting

Pada akhir bulan lalu, anak kepada pelakon dan penerbit terkenal, Sheila Rusly iaitu Uzair Haqimy selamat mengikat tali pertunangan dengan pelakon Elisya Sandha yang mana selebriti jelita ini merupakan adik kepada Fasha Sandha. Walau bagaimanapun, satu perkongsian Sheila Rusly diruangan Instagram peribadinya mengvndang dia dipuji merupakan bakal mertua sporting. Ini kerana, warganet teruja melihat video … Read more

Lengkap Berbaju Tradisional, Keluarga Nabila Huda Sambut Hari Raya Dulu

Pelakon Nabila Huda tarik tumpuan wargamaya apabila mengambil foto Hari Raya bersama suami dan anaknya lengkap berbaju tradisional. Menerusi laman sosial Instagram, Nabila atau lebih mesra disapa sebagai Abil berkongsi foto dan video sambutan Aidilfitri tersebut untuk tatapan umum. “Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga. Siapa bila Hari Raya nak amik gambar watak macam ni?” … Read more

Gelagat ‘Sweet’ Bersama Bikin Netizen Puji, Rupanya Harris Alif Pandai Masak

Pastinya ramai sudah mengetahui bahawa Intan Ladyana dan Harris Alif sudah sah bergelar suami dan isteri pada 5 Februari lalu dan pasangan sama cantik, sama padan ini menjadi tumpuan pendengar ERA apabila penyampai radio segmen JoHaRa menemu bual mereka. Melalui video yang dik0ngsikan juga dapat didengar perk0ngsian pasangan ini dimana Harris Alif berkata dia juga … Read more

You cannot copy content of this page